Book en tid
 Ring til os
Lægeeksamineret kosmetolog/hud- og fodplejer Laila Sødergård Friis

Velkommen hos Klinik Friis

Jeg hedder Laila Søndergård Friis, er født og opvokset i Varde og har Klinik Friis, som er beliggende i centrum overfor Varde Bibliotek.

 

Jeg lægger stor vægt på personlig service, afslappet stemning og dit velvære. Vælg enten en total velvære oplevelse eller en målrettet behandling. Nyd behandlingen i ro og mag og naturligvis i fuld fortrolighed.

 

Jeg tilbyder fodbehandlinger og ansigts-behandlinger, der bl.a. skal hjælpe dig med at afstresse og slappe af. Mit formål er at behage kunderne. Du skal blot vælge den behandling, du føler du har brug for.

 

Hos Klinik Friis får du en omhyggelig og tryg behandling af en professionel og seriøs behandler. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik, hvor hygiejnen er helt i top.

 

Med venlig hilsen
Laila Søndergård Friis